Johnny en Anne-Mar

Verteller en verslaggever

Johnny en Anne-Mar nemen ons live mee

De speciale editie LIVE 10 jaar The Passion: ‘Geef mij nu je angst ’ wordt een live vertelling afgewisseld met indrukwekkende scenes en liedjes uit de afgelopen negen edities, de virtuele processie, en het bekende Passion-kruis. Verteller Johnny de Mol neemt ons live mee in het paasverhaal anno nu en verslaggever Anne-Mar Zwart doet live verslag van de virtuele processie bij het verlichte kruis, waar iedereen thuis bij kan aansluiten.

Johnny de Mol
Anne-Mar Zwart

Biografie Johnny de Mol

Als presentator en acteur is Johnny de Mol niet meer weg te denken van de televisie. Hij presenteert succesvolle en indrukwekkende programma’s als SynDroom, die de Gouden Televizier-ring in 2015 gewonnen heeft. In 2018 maakte Johnny de overstap van RTL naar SBS, waar hij onder andere te zien is met Down Met Johnny. Ook staat Johnny in de theaters met zijn solo-voorstelling Hier is de Mol!.

Naast zijn werk voor de televisie is Johnny ook actief als ambassadeur van ‘Het Vergeten Kind’, een stichting die opkomt voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen. Ook heeft Johnny een beweging opgericht met Adil Izemrane, ‘Movement on the Ground’, waarmee hij hulp biedt aan vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos.

 

Biografie Anne-Mar Zwart

Anne-Mar Zwart is programmamaker en tv-presentator. Ze is vooral bekend van de EO-programma's Hip voor Nop en de Anti Pest Club. Dit laatste programma wint in 2016 een TV-beeld voor Beste Jeugdprogramma en in 2017 een Gouden Roos voor beste Europese kinderprogramma. In haar programma’s wil ze iets laten zien van de schoonheid en kwetsbaarheid van mensen, jong of oud. Op een veilige en invoelende manier brengt ze thema’s als pesten, ziekte en zelfbeeld in beeld.