Verteller

Johnny de Mol is de verteller

Johnny de Mol over het thema #vrijheidvoorjou en zijn rol als verteller in The Passion 2020

 

Johnny de Mol neemt tijdens The Passion in Roermond de rol van verteller op zich. Hoe hij dit voor zich ziet? Verhalen vertellen vanuit het hart, die komen aan en zet mensen in beweging! Met The Passion hoopt hij dat er bruggen worden gebouwd, dat we écht in gesprek gaan met elkaar en dan ook naar elkaar luisteren. Of hijzelf in vrijheid is opgegroeid en hoe hij zijn kinderen in vrijheid opvoedt? Kijk de hele video.

Johnny de Mol over het thema #vrijheidvoorjou en zijn rol als verteller in The Passion 2020

Klik hier voor de hele cast van The Passion

 

 

 

 

Biografie Johnny de Mol

Als presentator en acteur is Johnny de Mol niet meer weg te denken van de televisie. Hij presenteert succesvolle en indrukwekkende programma’s als ‘SynDroom’, die de Gouden Televizier-ring in 2015 gewonnen heeft. Daarnaast is hij presentator bij ‘Superkids’, ‘Holland’s Got Talent’ en ‘De Reis van je Leven’. In 2018 maakte Johnny de overstap van RTL naar SBS, waar hij te zien is met de programma’s ‘Waar Is De Mol?’, ‘DanceSing’, ‘Thank you for the Music’ en ‘Down Met Johnny’.

Naast zijn werk voor de televisie is Johnny ook actief als ambassadeur van ‘Het Vergeten Kind’, een stichting die opkomt voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen. Ook heeft Johnny een beweging opgericht met Adil Izemrane, ‘Movement on the Ground’, waarmee hij hulp biedt aan vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos.

In 2019 en 2020 staat Johnny in de theaters met zijn solo-voorstelling ‘Hier is de Mol!’.