Verslaggever

Bert van Leeuwen is de verslaggever

Bert over vrijheid, zijn gezin en de ‘droom’-rol

 

Een jeugdzonde of niet, vrij voelde Bert van Leeuwen zich op dat moment niet… We vragen hem het hemd van het lijf over het thema vrijheid, zijn gezin en zijn ‘droom’-rol als verslaggever van de Processie tijdens The Passion in Roermond. Schuilt er onder die allemansvriend ook een beetje een bad guy? Bekijk de video hieronder.

 

Biografie 

Bert van Leeuwen wordt op 21 maart 1960 geboren in Den Haag. Hij studeert Nederlands in Leiden en runt tijdens zijn studie zijn eigen schoonmaakbedrijf. Na het behalen van zijn diploma in 1984, gaat Bert aan de slag bij de Evangelische Omroep. 

Al snel presenteert hij de programma’s ‘Allround’ en ‘Bert’s Yellow Cab’. Er volgen veel andere programma’s, zoals ‘Ik weet het beter’, ‘Black-out’ en ‘That’s the Question’. Ook op de radio is Bert in die tijd te horen. Vanaf 1993 presenteert hij twaalf jaar lang de EO-Jongerendag. Verder is Bert als presentator te zien in de programma’s ‘Wat weet Nederland’ en ‘Geloof en een Hoop Liefde’.

Recente programma’s die Bert presenteert zijn ‘De Grote Bijbelquiz’, ‘Je geld of mijn leven’, ‘Het Familiediner’, ‘Mannen in het Wild’, ‘Proef Eenzaamheid’ en ‘De Laatste 24 Uur’. In 2018 was hij verslaggever van processie van The Passion.

Klik hier voor de hele cast van The Passion