Pilatus

Roué Verveer speelt Pilatus

Een hoopvolle Roué Verveer over vrijheid en het paasverhaal

Het paasverhaal is een verhaal van verraad, vergeving en hoop! En daarom ook toepasbaar op zijn eigen leven vindt Roue Verveer. Ook de rol van Pilatus in The Passion zit hem als gegoten. Er is alleen 1 groot verschil! Wat dat is en hoe Roué over vrijheid en het maken van grappen denkt? Kijk de hele video

 

Biografie

Zijn zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm, hij heeft met zijn hilarische opvoedboek ‘Waarom? Daarom!’ een bestseller op zijn naam staan en stond 10 keer in de Ziggo Dome met Gabbers. Het moge duidelijk zijn: Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld.

Roué speelt sinds 2002 avondvullende theatervoorstellingen en wordt enorm geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties. Naast zijn Nederlandstalige soloprogramma’s maakt hij ook Surinaams gesproken comedyshows en treedt hij regelmatig als vast lid van Comedytrain op in het Amsterdamse Toomler.

Cabaretshows: R.I.P., Met Andere Woorden, Voorwaardelijk Vrij, Mans Genoeg, In Zeer Goede Staat, Typisch Surinaams, Ff Wat Anders, Tjar A Lobi, Op Het Laatste Moment, Heppie de Peppie en ‘Zo Goed Als Nieuw’.

Klik hier voor de hele cast van The Passion