Icon--npo Icon--npostart Icon--EO Icon--kroncrv Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--close Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar

Verslaggever

Bert van Leeuwen rolt in het televisievak. In 1984 komt hij als omroeper in dienst van de Evangelische Omroep. Hij gaat programma's als Allround en Bert's Yellow Cab presenteren. Ook de EO-jongerendag wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen. 

Bert komt ook op de radio, waar hij te horen is in programma's als Het Leeuwendeel en Ronduit Music Time. Ondertussen timmert hij ook nog altijd hard aan de weg als tv-presentator. De laatste jaren is Bert vooral te zien in That's the Question (tot 2012), Wat weet Nederland? (tot 2013), De Grote Bijbelquiz en Het Familiediner.

In 2013 speelt hij mee als discipel in The Passion in 'zijn' stad Den Haag. En dit jaar gaat hij de mensen die met een groot lichtgevend kruis door de Bijlmer lopen ondervragen als verslaggever bij The Passion.

Download hier de foto's van de cast 2018

Podcast

Video