Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar

Petrus

Als een van de eerste Hip Hop Artiesten scoort Brainpower nummer 1 hits in Nederland en België. Toch is hij niet in één hokje te vangen. Hij is niet alleen artiest, maar ook songwriter, woordkunstenaar, schrijver van theaterstukken, en nog veel meer. Hij heeft meerdere gouden en platina platen gehad en wint verschillende awards.

Ook in Amerika heeft Brainpower succes: hij wint de Global Peace Song Award voor zijn single 'All The Same'. Daarnaast verschijnt zijn eigen Limited Edition Brainpower microfoon.

Maar ook als vertaler is Brainpower actief. Zo heeft hij Othello en Hamlet in rijmvorm vertaald. Ook is hij doctorandus in de Communicatiewetenschap en een veelgevraagd spreker. Op dit moment werkt hij onder andere aan nieuwe muziek én speelt hij Petrus in The Passion.