Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar

Jezus

Met de hoofdrol in de musical Zorro en de winst van het voorafgaande tv-programma 'Op Zoek Naar Zorro' maakt het grote publiek kennis met Tommie Christiaan. Maar ook daarvoor staat hij al op de planken met rollen in 'Dirty Dancing' en 'Love Me Tender'.

De carriere van Tommie zit in de lift. Hij sleept een nominatie binnen voor een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn hoofdrol in 'High School Musical' en is onder andere te zien in 'Grease' en 'Hair'. Dit seizoen speelt hij Emilio Estefan in 'On Your Feet!'.

Behalve in musicals schittert Tommie in het tiende seizoen van de succesvolle muzikale serie 'Beste Zangers'. Hij wordt geprezen voor zijn duet van 'Barcelona' met Tania Kross. Op 16 maart komt de Nederlandstalige debuut-EP uit, die 'Zoveel Liefde' heet. Daarnaast gaat Tommie touren door de Nederlandse theaters, met zijn eigen theaterstuk 'In Een Ander Licht'.

Dit jaar speelt Tommie misschien wel zijn grootste rol tot nu toe: die van Jezus in The Passion.