Pilatus is bekend!

Roué Verveer speelt Pilatus

Biografie 

Zijn zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm, hij heeft met zijn hilarische opvoedboek ‘Waarom? Daarom!’ een bestseller op zijn naam staan en stond 10 keer in de Ziggo Dome met Gabbers. Het moge duidelijk zijn: Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld.

Roué speelt sinds 2002 avondvullende theatervoorstellingen en wordt enorm geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties. Naast zijn Nederlandstalige soloprogramma’s maakt hij ook Surinaams gesproken comedyshows en treedt hij regelmatig als vast lid van Comedytrain op in het Amsterdamse Toomler.

Cabaretshows: R.I.P., Met Andere Woorden, Voorwaardelijk Vrij, Mans Genoeg, In Zeer Goede Staat, Typisch Surinaams, Ff Wat Anders, Tjar A Lobi, Op Het Laatste Moment, Heppie de Peppie en ‘Zo Goed Als Nieuw’.

 

Wout2Day van Radio2 interviewt Roué Verveer nét na de bekendmaking van zijn rol als Pilatus in The Passion 2020

Delen op