Meld je aan voor het mindervalidevak van The Passion 2020 GESLOTEN

HET VAK IS VOL, HET IS DUS HELAAS NIET MEER MOGELIJK JE AAN TE MELDEN

Tijdens The Passion is er plek voor iedereen, óók voor mensen die slecht ter been zijn of om een andere reden niet in staat zijn om lang te kunnen staan. Daarom zorgen we voor een Mindervalidenvak, waarvoor je je kunt aanmelden. Per persoon is er ruimte voor één begeleider. Het plein bij The Passion is kleiner dan ooit, met maximaal 15 plekken op het hoofdplein en maximaal 40 plekken op het overloopplein. Op dit overloopplein speelt zich een van de scenes af en er hangt een groot scherm.

Meld je snel aan via dit formulier, want er is dus slechts beperkt plek! Enkele weken voor het evenement ontvang je een bevestiging van je aanmelding met daarin meer informatie. Bij vragen kun je mailen naar [email protected]


Delen op