Judas is bekend!

Soy Kroon heeft de rol van Judas

Biografie

Soy volgde een opleiding bij het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven en verschillende workshops terwijl hij al druk was met rollen in het theater en op televisie. Sinds april 2016 was hij te zien in Goede Tijden Slechte Tijden als Sil Selmhorst en vervolgens tot en met 2018 ook dagelijks in de Videoland spin-off Nieuwe Tijden. Daarnaast tourde hij in 2017 langs de Nederlandse theaters met de voorstelling VAMOS.

In 2018 vormde Soy samen met Holly Mae Brood een duo in het populaire dansprogramma Dance Dance Dance (RTL) en wisten dit seizoen glansrijk op hun naam te schrijven. 

Op dit moment is Soy naast Fedja van Huêt en Gijs Scholten van Aschat  te zien in de 8-delige EO dramaserie Hoogvliegers onder regie van Bobby Boermans. Vanaf 10 februari is hij te zien in het theaterstuk Goodbye Norma Jeane.

 

 


Delen op