Gratis The Passion-lespakketten

The Passion is een moderne vertelling over de laatste uren van Jezus’ leven en Zijn opstanding uit de dood. Rondom The Passion zijn diverse materialen ontwikkeld, zoals deze lespakketten. Hiermee kun je concreet aan de slag met het thema Pasen op school, kerk, parochiegroep of gewoon thuis.

Uniek lespakket

Speciaal voor The Passion is er een uniek lespakket over de betekenis van Pasen ontwikkeld. Hiermee kun je bij verschillende doelgroepen de betekenis van Pasen onder de aandacht brengen. Op deze manier kun je de kern van het christelijk geloof overbrengen aan een jong en breed publiek!

Tijdloos

Het materiaal is tijdloos opgezet. Daardoor kun je het nu gebruiken, maar bijvoorbeeld ook volgend jaar met Pasen.

Beschikbare lespakketten

Door op de link te klikken, opent de PDF.


Delen op