MINI-DOCU: Op weg naar The Passion...

In deze twee mini-documentaires krijgen we een beter beeld hoe het grootste paasevenement van Nederland tot stand komt. Kijk hieronder naar de afleveringen!

In de twee mini-documentaires van Op weg naar The Passion krijgen we een blik achter de schermen. We zien hoe Edwin Jonker zich voorbereidt voor zijn rol als Jezus. En welke muzikale processen gaan vooraf aan het grote event op 18 april? Daar vertelt Eric van Tijn over.

Edwin en Anne-Mar

"De menselijke Jezus is écht interessant!"

Anne-Mar Zwart spreekt met Edwin Jonker over zijn voorbereiding. Waarom vindt hij de 'gezalfde' Jezus oninteressant, en wat heeft zijn rol met een mandarijn te maken?

Klaas en Eric

Eric van Tijn onthult Geheimen van THE PASSION!

Verslaggever Klaas van Kruistum spreekt met The Passions muzikaal brein Eric van Tijn. Hij vertelt wat er allemaal gebeurt met de Nederlandstalige liedjes die gebruikt worden in het grote event, welke blunders hij heeft gemaakt. En Eric onthult het geheim van The Passion...


Delen op