Joe Sinduhije

“Het verhaal van Jezus is een van de belangrijkste verhalen die ik ken. Vroeger hadden we een dvd over het paasverhaal en die kende ik uit mijn hoofd. Ik ben nog steeds gelovig, dus Pasen is heel belangrijk voor me.

Dat maakt deze rol nu heel cool, ik zit daar gewoon live middenin het verhaal! Dat voelt goed, alsof het klopt. Ik ben een volgeling van Jezus - en nu speel ik het ook. Daardoor voelt het nog echter dat ik een discipel ben. 

'Het voelt nog echter dat ik een discipel ben'

Over het thema #jebentnietalleen kan ik zeggen dat ik me ook wel eens alleen voel. In deze tijd lijk je altijd samen, vooral bij jongeren in deze cyberworld. Iedereen is binnen handbereik, maar eigenlijk ben je niet samen met die mensen. Er ontstaat een afstand waardoor het gevoel van samenzijn niet wordt gevuld. Dat speelt niet alleen bij jongeren, maar bij iedereen. Mijn geloof heeft daar wel een rol in.

Ik geloof dat wanneer ik het nodig heb het geloof mij ook het gevoel geeft dat er Iemand is: Jezus of God of iemand. Je voelt je dan minder alleen, daar helpt geloof heel erg bij.”

Joe Sinduhije is bekend van Spangas.

Bekijk alle portretten op deze pagina.