Elsbeth Kuysters

“Ik loop graag mee in de processie van The Passion en dat heeft te maken met mijn dochter Sara. Ik heb jaren met haar naar The Passion gekeken op tv en ooit wilden we samen nog eens naar The Passion live gaan.

Maar dat gaat er niet meer van komen. Sara is op 25 juni 2017 overleden, ze is 17 jaar geworden.

'#jebentnietalleen raakt mijn moederhart'

Sara was bevlogen, gevoelig en spiritueel en voelde zich op haar manier verbonden met het levensverhaal van Jezus. Ze was een danseres en op de bijgaande foto danst ze met drie anderen op de klanken van het Paasspel van Rijnsburg: de vrouwen bij het graf van Jezus.

Door mee te lopenwil ik haar eren en daarmee haar lijden en het lijden van Jezus voor een klein moment op me nemen. Het thema #jebentnietalleen raakt mijn moederhart, want Sara is mijn enig kind.  En toch voel ik me niet alleen maar juist gedragen.”


Delen op