Icon--npo Icon--npostart Icon--EO Icon--kroncrv Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--close Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar
naar home

Meld je aan voor het mindervalidenvak van The Passion 2019: VOL!

Tijdens The Passion is er plek voor iedereen, óók voor mensen die slecht ter been zijn of om een andere reden niet in staat zijn om lang te kunnen staan. Daarom zorgen we voor een Mindervalidenvak, waarvoor je je kunt aanmelden. Per persoon is er ruimte voor één begeleider. Meld je snel aan via dit formulier, want er is slechts beperkt plek! Enkele weken voor het evenement ontvang je een bevestiging van je aanmelding met daarin meer informatie. Bij vragen kun je mailen naar [email protected].


Delen op