Icon--npo Icon--npostart Icon--EO Icon--kroncrv Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--close Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar
naar home

Podcast: maak kennis met de Passion cast

Podcast is audio die je op je eigen tijd en plaats kan luisteren. Onderweg of gewoon thuis. Heel handig, want er zijn veel mooie verhalen. Presentator Henk van Steeg ging in gesprek met de cast van The Passion over hun rol en wie ze zijn. Abonneren op podcasts is gratis en zo krijg je alle nieuwe afleveringen automatisch op je computer of telefoon. Zo mis je nooit meer een aflevering van The Passion.

Maak kennis met David Grifhorst (Regisseur)

Maak kennis met Arjan Ederveen (Pilatus)

Maak kennis met Noraly Beyer (verteller)

Maak kennis met Jeangu Macrooy (Judas)

Maak kennis met Tommie Christiaan (Jezus)

Maak kennis met Glennis Grace (Maria)

Maak kennis met Brainpower (Petrus)

Maak kennis met Bert van Leeuwen (verslaggever)


Delen op