Op weg naar The Passion

Wat komt er kijken bij de organisatie van het muzikale paasevenement?

In de driedelige reportage 'Op weg naar The Passion' volgt Renze Klamer de voorbereidingen op het grootste muzikale paasevenement van Nederland. Hoe komt het tot stand en wat komt er allemaal bij kijken? Renze zoekt het uit.

Op weg naar The Passion - aflevering 1

In aflevering 1 zien we hoe artiesten, band, koorleden en crew zich muzikaal voorbereiden. Een creatieve crisis dreigt, maar wordt uiteindelijk toch overwonnen. Tijdens de kooraudities in de Bijlmer wordt de jury verrast door muzikaal talent.

Op weg naar The Passion - aflevering 2

In aflevering 2 zijn we te gast op de set bij de vooropnames in Amsterdam. We volgen de artiesten op de voet en zien regisseur David Grifhorst aan het werk. Lukt het hem opnieuw om The Passion op een verrassende manier in beeld te brengen?

 

Op weg naar The Passion - aflevering 3

In de driedelige reportage ‘Op weg naar The Passion’ ontdekken we hoe het grootste muzikale paas-evenement van Nederland tot stand komt. In aflevering 3 maken we de onthulling van de cast voor het grote publiek van dichtbij mee. Het mediacircus vraagt veel van de castleden. Hoe slaan ze zich erdoorheen?


Delen op