Bekijk nu The Passion in 3 minuten!!

Dé muzikale Paasvertelling boeide 2,4 miljoen kijkers

20.000 bezoekers genoten van de negende editie van The Passion. En met hen 2,4 miljoen kijkers, die hét muzikale paasevenement thuis live via televisie volgden. Op social media werd massaal gereageerd op de paasvertelling die dit jaar plaatsvond in Dordrecht. In deze historische stad is 400 jaar geleden besloten de Bijbel voor het eerst in het Nederlands te vertalen. Dit betekent dat elke Nederlander dit bijzondere boek in zijn en haar eigen taal kan lezen!

The Passion 2019 in 3 minuten | compilatie

 

Samenwerking

The Passion is een samenwerking van de omroepen EO en KRO-NCRV en wordt geproduceerd door Mediawater. De Dordrecht-editie van 2019 werd mede mogelijk gemaakt door Dordrecht, Kansfonds, Leger des Heils, Verus en Protestantse Kerk Nederland.

Herhaling: The Passion wordt herhaald op 20 apr op NPO1 rond 13:10uur en op NPO3 rond 23:10uur. Op 22 apr op NPO1 om 13:40uur.


Delen op