Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar
naar home

Meld je aan voor het mindervalidenvak The Passion

Tijdens The Passion is er plek voor iedereen, óók voor mensen die slecht ter been zijn of om een andere reden niet in staat zijn om lang te kunnen staan. Daarom creëren we een Mindervalidenvak, waar je je voor kunt aanmelden. Per persoon is er ruimte voor één begeleider. 

Meld je snel aan via dit formulier, want er is slechts beperkt plek! Enkele weken voor het evenement ontvang je een bevestig van je aanmelding met daarin meer informatie. Bij vragen kun je mailen naar [email protected].


Delen op