Icon--npo Icon--npostart Icon--EO Icon--kroncrv Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--close Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar
naar home

Discipelen The Passion 2018 bekend

Na de bekendmaking van de rollen van Jezus, Maria, Judas, Petrus, Pilatus en de verslaggever door de fans, zijn nu ook de namen van de discipelen van The Passion 2018 bekend. De volgende mensen gaan Jezus vergezellen tijdens zijn 'laatste uren'.

Anne-Mar Zwart

Anne-Mar kennen we als presentator van diverse EO-programma's. Bekende titels zijn Hip voor Nop en de Anti Pest Club.

Niek Roozen

Niek Roozen is een acteur en presentator. Hij presenteert het programma Britt en Niek on topic en is verder onder andere te zien in de serie Brugklas en de films Renesse en Misfit.

Jayh Jawson

Jayh Jawson is een zanger en producer, die verschillende hits op zijn naam heeft. Zijn grote doorbraak als producer beleefde hij met de hit Wat wil je doen? 

Levi van Kempen

Levi van Kempen is een presentator, (stem)acteur, en zanger. Hij speelde onder andere in de musical Grease, in Onderweg Naar Morgen, Goede tijden, Slechte tijden, was V-reporter bij The Voice of Holland en presenteert diverse programma's.  

Soraya Tjin

Soraya Tjin is een zangeres die in het muzikale tv-programma The Voice of Holland furore maakte. Daarnaast zingt ze vaak in kerken en werkt ze bij het Leger des Heils.

Paul Rabbering

Paul Rabbering gaat zijn nieuwe programma op vrijdagavond, dat in januari start op NPO Radio 2, samen met Frank van ’t Hof presenteren. Dat maakte Rabbering onlangs bekend op de publieke radiozender. Het programma heet ‘De Paul & Frank op Vrijdag Show’.

Frank van ’t Hof

Frank van 't Hof is vooral bekend als radiopresentator van BNN-VARA. Hij presenteert het programma Vroeg op Frank en ‘De Paul & Frank op Vrijdag Show’. op NPO Radio 2.

Giefa Sparkle

Giefa Sparkle is een zangeres die vorig jaar doorbrak toen ze de FunX Talent Female Edition won. Daarnaast speelde ze de hoofdrol in de speelfilm Sing Song. 

Don Ceder

Don Ceder is lijsttrekker van de ChristenUnie in Amsterdam. Daarnaast is hij advocaat en staat voornamelijk huishoudens met schulden bij. Hij werd door het bekende Amerikaanse blad Forbes uitgeroepen tot een van de invloedrijkste jongeren uit Europa. 

Beeld: Willem Jan de Bruin


Delen op