Icon--npo Icon--npostart Icon--EO Icon--kroncrv Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--close Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar
naar home

Gezocht: zangtalent uit de Bijlmer

De achtste editie van The Passion vindt op 29 maart 2018 plaats in Amsterdam Zuidoost. Het stadsdeel, dat dit jaar vijftig jaar bestaat, is in al zijn veelzijdigheid bij uitstek geschikt om als decor te dienen voor de eigentijdse en verbindende muzikale vertolking van het verhaal over het lijden en sterven van Jezus. En de veelzijdigheid, maar ook de muzikaliteit van de Bijlmer willen we natuurlijk op het podium zichtbaar en hoorbaar laten zijn.

Speciaal voor deze editie willen we een uniek koor samenstellen. Dus heb je zangervaring en heb je altijd al eens mee willen zingen in het koor van The Passion? Dan is dit je kans! Wij houden dit jaar namelijk audities voor een nieuw Passion-koor dat zal bestaan uit mensen die wonen, werken en/of kerken in de Bijlmer.

We zijn op zoek naar mensen:

  • wonen, werken en/of kerken in Amsterdam Zuid-Oost
  • affiniteit/ervaring met meerstemmig zingen
  • beschikbaar zijn voor twee à drie repetities op voorhand en de live show op 29 maart (de hele dag en avond)
  • beschikbaar zijn op zaterdag 10 februari a.s. voor de auditiedag (de gehele dag)
  • Leeftijd vanaf 18 jaar

Je kunt je tot en met zondag 28 januari inschrijven voor de auditiedag en hoort uiterlijk een week van tevoren of je hiervoor geselecteerd bent. Stuur ons een filmpje, via https://wetransfer.com/, waarin je jezelf voorstelt en een stukje zingt (couplet & refrein is genoeg) en stuur een korte motivatie mee waarom je mee zou willen zingen, en wat jouw ervaring is op zanggebied. Dat kan naar [email protected].


Delen op