Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar
naar home

Doe mee met The Passion stadswandeling!

Op 13 april organiseert KRO-NCRV een unieke The Passion stadswandeling in het hartje van Leeuwarden. Een verrassende wandelroute langs de mooiste plekken van de stad, waarbij niemand minder dan Syb van der Ploeg over zijn rol als Jezus in The Passion 2011 komt vertellen.

Syb en zijn gitaar

En dat is nog niet alles, want Syb neemt zijn gitaar mee! Wandelaars worden langs de route getrakteerd op koffie en thee met een lekkernij. Er zijn gidsen op locaties en vanzelfsprekend staat de route geheel in het teken van The Passion.

Als je toch al in de stad bent: blijf dan nog even, zodat je ’s avonds bij de live-opname van The Passion kunt zijn!

 Kaartjes (voor  €6,-) zijn nu verkrijgbaar via: www.kro.nl


Delen op