Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar
naar home

Toolkit voor The Passion-avonden

The Passion is een passiespel over de laatste uren van Jezus’ leven en Zijn opstanding uit de dood. Rondom The Passion zijn diverse materialen ontwikkeld, zoals deze lespakketten. Hiermee kun je concreet aan de slag met het thema Pasen op school, kerk, parochiegroep of gewoon thuis.

Met onderstaande lespakket heb je een unieke mogelijkheid voor handen om de betekenis van Pasen, de kern van het christelijke geloof, op een aansprekende manier onder de aandacht te brengen van een jong, breed publiek.

Het materiaal is zo opgezet dat het direct inzetbaar is, maar ook in de toekomst, bijvoorbeeld volgend jaar rond Pasen, te gebruiken is.

Beschikbare lespakketten


Delen op