Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar
naar home

Download je eigen The Passion-poster

Ben jij enthousiast over The Passion of organiseer je een The Passion-activiteit? Wellicht is deze poster - met schrijfruimte - handig om te gebruiken.

Download de PDF door te klikken op de afbeelding hiernaast. De PDF is geschikt om op A4- of A3-formaat te printen.

The Passion: boodschap van Gods liefde
Tijdens The Passion word je meegenomen in het lijdensverhaal van Jezus, en ben je getuige van zijn opstanding. Een boodschap van Gods liefde die in 2017 nog net zo actueel is als 2000 jaar geleden. Een verhaal dat ons verbindt, vanuit passie voor de ander.

Verhaal van verbinding
In het afgelopen jaar zijn er in onze multiculturele samenleving en in de maatschappij om ons heen stevige tegenstellingen ontstaan tussen (bevolkings)groepen en worden de meningen extremer en conflicten erger. Daartegenover wil The Passion een verhaal van verbinding zetten.

Wij willen laten zien hoe het verhaal van The Passion ons juist leert dat je vanuit het geloof de hand reikt naar anderen, naar ze omziet, dat je je met anderen verbonden weet, zoals Jezus dat deed.


Delen op