Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar

De Bijlmer

Organiseer je een The Passion-avond? Kijk je samen op een groot scherm? Of gebruik je The Passion in een viering, bij je jeugdclub of elders? Meld je activiteit aan voor een plek op onze website!

"Samen Zijn"

, 15.00 uur

Open kerk in kerkcentrum De Nieuwe Stad, vanaf 15.00 uur bent u welkom voor het branden van een kaarsje of een moment van bezinning. Er zijn mensen aanwezig indien u behoefte heeft aan een gesprek. * Gezamenlijke kerkdienst (Protestantse Gemeente Zuid-Oost en Evangelische Lutherse Gemeente Amsterdam) van 18.00 tot 19.00 uur. * Samen genieten van een overheerlijk multicultureel buffet van 19.00 tot 20.00 uur. * Hierna is de mogelijkheid om samen te kijken naar de live uitzending van The Passion. * Nababbelen onder het genot van een exotisch hapje en een drankje.

Luthilliplein 11, 1103 TR, Amsterdam Zuidoost
Meer informatie →

‘wandeling migrantenkerken’

, 13.00 uur

In het stadsdeel Zuidoost zijn veel migrantenkerken waar elke zondag diensten worden verzorgd, hetzij via reguliere kerkgebouwen (De Nieuwe Stad, De Drie Stromen, De Kandelaar) hetzij in zeer diverse ruimten zoals parkeergarages, leegstaande kantoorpanden, maar ook door de week zijn er vele activiteiten gaande. Kenner van veel van deze gemeenten, Jan de Jonge, verzorgt al vele jaren wandelingen langs diverse gebouwen om een indruk te geven van de vitaliteit in deze wijk. Speciaal voor bezoekers aan The Passion op 29 maart wordt er (bij voldoende belangstelling) een dergelijke wandeling georganiseerd van 13.00 tot 16.00 uur; u kunt zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘wandeling migrantenkerken’.

Luthilliplein 11, Amsterdam Zuidoost

‘wandeling migrantenkerken’

, 13.00 uur

In het stadsdeel Zuidoost zijn veel migrantenkerken waar elke zondag diensten worden verzorgd, hetzij via reguliere kerkgebouwen (De Nieuwe Stad, De Drie Stromen, De Kandelaar) hetzij in zeer diverse ruimten zoals parkeergarages, leegstaande kantoorpanden, maar ook door de week zijn er vele activiteiten gaande. Kenner van veel van deze gemeenten, Jan de Jonge, verzorgt al vele jaren wandelingen langs diverse gebouwen om een indruk te geven van de vitaliteit in deze wijk. Speciaal voor bezoekers aan The Passion op 29 maart 2018 wordt er (bij voldoende belangstelling) een dergelijke wandeling georganiseerd van 13.00 tot 16.00 uur; u kunt zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘wandeling migrantenkerken’.

Luthilliplein 11, Amsterdam Zuidoost