Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--facebook Icon--twitter Icon--snapchat youtube Icon--instagram menu Icon--whatsapp Terug share Icon--theme Icon--location Icon--clock arrow-down Icon--calendar

Activiteiten

Organiseer je een activiteit naar aanleiding van The Passion? Kijk je bijvoorbeeld samen op een groot scherm? Of organiseer je een lokale processie? Meld je activiteit aan voor een plek op onze website!

Staat jouw Passion-activiteit hier al tussen?

Organiseer je een The Passion-avond? Kijk je samen op een groot scherm? Of gebruik je The Passion in een viering, bij je jeugdclub of elders? Meld jouw activiteit via de paarse button hierboven en krijg een plek op deze website.

Holy Heroes? Paasweekend

, 20:00 uur

Kruip in de huid van de ware helden Holy Heroes? Helden, superhelden of niet? In dit Paasweekend maak je kennis met de drie hoofdpersonen van ‘The Passion’: Jezus, Maria en Petrus. Door The Passion Live op groot scherm, muziek, gesproken woord en het gratis boekje Holy Heroes? ga je ervaren en ontdekken wie deze Holy Heroes zijn. In de Bijbel zie je telkens weer dat God ervoor kiest om heel gewone mensen in te zetten in Zijn plannen. Vaak hebben die mensen zelf helemaal niet zoveel vertrouwen in hun eigen kunnen. Toch kiest God hen uit, met al hun fouten en tekortkomingen.

G.A. Brederolaan 49, 3141 CC , Maassluis
Meer informatie →

The Passion kijken op groot scherm in Apeldoorn

, 20:00 uur

Het muziekspektakel The Passion dat op donderdagavond 29 maart 2018 plaatsheeft in Amsterdam is live te volgen via een groot scherm in wijkcentrum het Kristal in Apeldoorn. De grote zaal van het Kristal is om 20.00 uur open en de koffie en thee staan klaar. Om ongeveer 20.30 uur start The Passion. Na de uitzending is er een hapje en een drankje. Als mensen dat willen, kunnen ze napraten over wat ze gezien hebben.

Distelvlinderlaan 200, Apeldoorn
Meer informatie →

Paaswijding

, 20.00 uur

Op Goede vrijdag 30 maart, om 20.00 uur, denken we in teksten, beelden, gedichten en muziek na over het leven van een mens die van binnenuit gedreven een boodschap van vrede en liefde de wereld in bracht. Laten wij ons nog inspireren door het Paasverhaal? Of is het een ‘ver van m’n bed-show’ uit een grijs verleden? Wat heeft de gewetensstrijd van de enkeling mij nog te zeggen? Durf ik het verschil te maken, ook al word ik onder druk gezet?

Cesar Franckstraat 38, Leiden

Orgel Concert - De Nieuwe Stad

, 14.00 uur

De organisten van kerkcentrum de Nieuwe Stad organiseren gezamenlijk het #IKZIEJOU orgelconcert. Dit concert is vrij te bezoeken! Laat u inspireren door het orgelspel van de bevlogen organisten.

Luthilliplein 11 - 1103 TR, Amsterdam Zuid-oost
Meer informatie →

Samen Op TV kijken

, 1:30 Canadees Tijd. Centrale

Samen de Passion kijken

First Line Douro , Douro-Dummer

Gezamelijk The Passion ervaren

, 19.45 uur

Lijkt het je leuk om gezamelijk The Passion te ervaren of loop je misschien met vragen over hoe Jezus een rol in jouw leven wil spelen? Kom dan 29 maart naar de Nieuw-Apostolische kerk in Groninge. Je bent vanaf 19.45 uur welkom voor een kop koffieof thee en een goed gesprek. Om 20.30 zullen we aangesloten zijn via een groot scherm.

Iepenlaan 2, Groningen
Meer informatie →

Paaswijdng

, 20:00 uur

Op Witte donderdag 29 maart, 20.00 uur, denken we in teksten, beelden, gedichten en muziek na over het leven van een mens die van binnenuit gedreven een boodschap van vrede en liefde de wereld in bracht. Laten wij ons nog inspireren door het Paasverhaal? Of is het een ‘ver van m’n bed-show’ uit een grijs verleden? Wat heeft de gewetensstrijd van de enkeling mij nog te zeggen? Durf ik het verschil te maken, ook al word ik onder druk gezet?

Laan van Berlijn 254, Haarlem

Live meekijken in Spierdijk

, Inloop 20.00 uur uitzending 20.30 uur

Natuurlijk is het 29 maart!!

Dr Bloemstraat 1, Spierdijk
Meer informatie →

Gezamelijk The Passion ervaren in een kerk

, 19:45

Lijkt het je leuk om gezamelijk The Passion te ervaren of heb je vragen over hoe Jezus een rol in jouw leven kan spelen? Kom dan 29 maart naar de Nieuw-Apostolische Kerk aan de Iepenlaan 2 te Groningen. Je bent vanaf 19.45 uur welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Om 20.30 uur zullen we aangesloten zijn via een groot scherm.

Iepenlaan 2, Groningen
Meer informatie →

The Passion Gorinchem

, 19.30 inloop, 20.30 uur start uitzending

The Passion komt naar Gorinchem! Op 29 maart staat Gorinchem in het teken van The Passion. VEG de Ontmoetingskerk brengt dit bekende evenement naar de stad. Op een groot scherm van vijf meter is de uitzending live te zien. Iedereen is van harte welkom! U komt toch ook?! Het is inmiddels een terugkerend fenomeen geworden: The Passion. Sinds 2011 wordt het verhaal jaarlijks door meer dan drie miljoen mensen bekeken. De editie van 2018 is in de Bijlmer in Amsterdam. Het Paasverhaal wordt op een eigentijdse en moderne manier verteld. Diverse bekende Nederlanders brengen het verhaal aan de hand van live gezongen popnummers in beeld. Dit jaar doen onder andere Glennis Grace, Brainpower en verteller Bert van Leeuwen mee. Van Gouda, Groningen, Amsterdam tot aan Gorinchem. Dit jaar wordt The Passion live uitgezonden buiten bij VEG de Ontmoetingskerk. Naast het gebouw kunt u buiten de uitzending bekijken op een scherm van maar liefst vijf meter. Alle inwoners uit Gorinchem zijn van harte welkom! U ook! Kom ook langs, bekijk en beleef samen het Paasverhaal. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Wanneer? VEG de Ontmoetingskerk, Stalkaarsen 19, Gorinchem Datum: donderdag 29 maart Tijd: inloop 19.30 uur Meer informatie: www.veggorinchem.nl

Stalkaarsen 19, Gorinchem

Live mee kijken

, 20.00 uur inloop

Donderdag 28 maart. Live meekijken in de parochiekerk te Spierdijk. Inloop vanaf 20.00 uur met koffie/thee. Vrijwillige bijdrage voor de onkosten.

Dr. Bloemstraat 1 , Spierdijk
Meer informatie →

Westland Passion 2018 - Starring Maria

, 20:00u

In de vierde Westland Passion, op vrijdag 30 maart in Poeldijk, staat een vrouw in de schijnwerpers: Maria, de moeder van Jezus. Het lijdensverhaal wordt vanuit haar ogen bekeken. Van wie krijgt zij steun als ze de heftige boodschap van haar zoon Jezus krijgt dat hij niet lang meer te leven heeft? Zal zijn dood wel het einde zijn? Op Goede Vrijdag 30 maart wordt dit verhaal door popkoor Fine Tuning vol passie uitgevoerd. Na de eerste drie zeer succesvolle edities is er weer een geheel nieuw script geschreven en zijn nieuwe popnummers passend bij het verhaal gekozen. Met nummers van Justin Timberlake, Claudia de Breij, Kensington en Rag’n’Bone Man is er weer een verrassende invulling gegeven. Acteurs en solisten van het popkoor spelen en zingen samen met een band. Toegang is gratis, vrijwillige bijdrage na afloop

Voorstraat 109, Poeldijk
Meer informatie →

Samen kijken naar The Passion - Maartenskerkgemeente Doorn

, 20.15 uur

Na onze viering op Witte Donderdag (Maartenskerk Doorn, 19.00 uur) is er gelegenheid om in ons zalencentrum De Koningshof samen te kijken naar The Passion op groot scherm. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en ervaringen te delen.

Kerkplein 1, Doorn
Meer informatie →

WORSHIPDANCERS

, Tussen 19:00 en 22:00

Wij zijn Generation for Change een jongerenbeweging uit Amsterdam zuidoost bijelkaar uit verschillende kerken en verschillende achtergronden. Deze beweging bestaat uit een gebedsgroep dansgroep zangers zangeressen een koor en uit jonge predikanten tussen de 11 en 22 jaar. Graag willen wij ook informatie over onze mogelijkheden dat wij kunnen doen op deze dag.

Sean Mac Bridestraat 78, Amsterdam

WORSHIPDANCERS

, Tussen 19:00 en 22:00

Wij zijn de Christelijke Jeugd van Amsterdam bijelkaar gekomen uit verschillende kerken en verschillende achtergronden Wij hebben een life band dansers zangers en zangeressen een koor, en hele jonge predikanten van de leeftijd tussen 11 en 22 jaar.

Sean Mac Bridestraat 78, Amsterdam

The Passion in Lopes Dias

, 20.00

Gezellig samen met de buurt op groot scherm naar The Passion kijken. Kom donderdag 29 maart om 20.00 uur naar de grote zaal van woondienstencentrum Lopes Dias in Hilversum. Toegang gratis. Inclusief hapje en drankje.

Lopesdiaslaan 213, Hilversum

Vertoning van The Passion op groot scherm

, Zaal open om 20:00 uur, start 20:30 uur

Samen, met jong en oud kijken naar the Passion. In kerkelijk Zalencentrum 'de Ark'. Na de uitzending kunnen we gezellig napraten. Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd.

Hargplein 101, Schiedam

Samen the Passion Kijken

, 20:00

Je bent van harte welkom om donderdag 29 maart samen te kijken naar The Passion in bassisschool de Brug. Na afloop is er een hapje en een drankje.

Heemradenlaan 42, IJsselstein
Meer informatie →

De Zaanse Passion

, 18.00 uur

Weg met de polarisatie van ons samenleving; verbinding en begrip vormen de sleutel tot een vreedzame maatschappij. Dit zijn uitgangspunten van De Zaanse Passion. Dit event vindt plaats op 24 maart en speelt zich deels af in het burgemeester in ’t Veldpark in Zaandam. Er is livemuziek van de professionele coverband The Challenge, optredens van talentvolle Zaankanters, videoclips, verrassende optredens van Syrische muzikanten tot en met een symbolische tocht met groot verlicht kruis door Zaandam. Deze begint om 19.00 uur en start vanaf De Burcht in Zaandam. De stoet komt om 20.00 uur aan in het park waar het muzikale deel begint. Allochtoon of autochtoon, hindoes, moslims, christenen, niet-gelovigen of ‘iets er tussenin’ en statushouders presenteren samen dit verbindende event. De organisatie is in handen van de Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek in samenwerking met vier Zaanse kerken. De toegang is gratis. Zie ook Facebook.com/de zaanse passion

Burg. In 't Veldpark, Heijermanstraat, Zaandam
Meer informatie →

The Passion kijken op groot scherm

, 20:30

in de Maranathakerk is iedereen welkom om samen met ons op een groot scherm naar The Passion te kijken.

Kleidijk 2, 3161 HG Rhoon
Meer informatie →

Samen in Het Kruispunt in Prinsenbeek The Passion kijken op groot scherm

, 20.15 uur

Harmonielaan 24, Prinsenbeek
Meer informatie →

Samen The Passion kijken

, 20:30

We gaan met elkaar naar the Passion kijken op een groot scherm. Iedereen is van harte welkom om mee te kijken.

Plein 5, Wateringen
Meer informatie →

The Passion 2018 - live @ Hervormd Centrum Zevenhuizen

, 20:15 uur

Op donderdag 29 maart is The Passion er weer. The Passion is de moderne vertelling van de laatste uren van Jezus’ leven, lijden én opstanding. Hier komen jaarlijks duizenden mensen op af. Dit jaar speelt het zich af in de Bijlmer in Amsterdam. Je kunt natuurlijk naar Amsterdam gaan om er live bij aanwezig te zijn, maar je kunt ook naar het Hervormd Centrum komen om daar het paasverhaal met een heleboel mensen te beleven. We kijken samen naar de live-uitzending van The Passion en daarna lezen we het Paasevangelie uit de Bijbel. Wat staat daar nu eigenlijk? Wat betekent dat verhaal voor jou persoonlijk? We gaan met elkaar in gesprek over wat de kruisiging en de opstanding van Jezus Christus voor jou betekent. Zorg dat je er bij bent! Waar: grote zaal Hervormd Centrum, Dorpsstraat 156, 2761AJ Zevenhuizen Wanneer: donderdag 29 maart om 20:15 uur. Zaal open vanaf 20:00 uur. Wie: voor iedereen die The Passion wil zien en er verder over door wil praten. Neem gerust iemand mee!

Dorpsstraat 156, Zevenhuizen
Meer informatie →

Samen de Passion kijken

, 19:30

Weet je al waar jij the Passion gaat kijken? Sta je in Amsterdam of zit je liever op een warme plek? Kijk je hem alleen of wil je hem met meer mensen kijken? In het Hart van Vathorst is meer dan genoeg plek om samen the Passion te kijken. Vanaf 19.30 is er inloop met koffie en thee. Vanaf 20.30 zal de uitzending starten. Na afloop is het restaurant van Hart van Vathorst open en is er ruimte om na te praten over the Passion. Spreken wij je op 29 maart in Hart van Vathorst? Het adres is: Angelinapolder 1. Parkeren kan het beste bij de parkeerplaats achter de Albert Heijn.

Angelinapolder 1, Amersfoort Vathorst

Pesach en lijdensverhaal.

, 12.00 uur

Op een groot scherm kunnen deelnemers lezen wat Pasen betekent (we gebruiken daarvoor wat het evangelie hierover zegt) We koppelen dit aan de schepping. Er is een tentoonstelling met joodse en christelijke voorwerpen We vertellen over de vlucht uit egypte en ook het verhaal van Jacob en esou en eten de soep en matse (het brood van de haast) Daarna komt het verhaal van de emmausgangers met name de zin “zij herkende Hem in het breken van het brood”. We belichten ook de verschillen en overeenkomsten joden- en christendom (bv hei ei, teken van rouw en nieuw leven) ieder krijgt een ei, dat beschilderd en/of gegeten wordt. Aan tafel hopen we in gesprek te gaan over het ei, de paashaas enz. We zijn een ggz instelling met veel verschil in kunnen. Bv aangeboren hersenletsel, schitsofreny (in mijn geval) enz Wij benoemen dit soort activitei- ten “van cliënten, voor cliënten” Er komen zo min mogelijk bege-leiders aan de pas. We doen dit al een paar jaar, met steeds een ander aspect van de goede week.

Tourmalijnstraat 1 , Alphen aan de Rijn

AfterPassion Jongerencafé

, 21.30 uur

Waar The Passion stopt, gaat de AfterPassion verder. Op slechts 5 minuten lopen van de locatie waar The Passion wordt opgevoerd organiseert Thuis in Zuidoost een jongerencafé waar wordt teruggeblikt op The Passion en waar ruimte is om na te praten. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Kortom: na The Passion ben je hier op de juiste plek!

Hoekenrode 4, 1102 BR Amsterdam
Meer informatie →

Kijk je mee?

, 20.15 uur

Kijk je mee naar The Passion 2018? Op witte donderdag 29 maart staat om 20.15 uur de koffie klaar om aansluitend de live uitzending van The Passion samen te kijken. Na afloop kunnen we samen napraten en wat drinken.

PKN Het Anker, Vergtweg 87, ZALTBOMMEL
Meer informatie →

Passion Lichtenvoorde

, 20.00 uur

Passion Lichtenvoorde vertolkt op een eigen en eigentijdse wijze het paasverhaal naar het bekende tv-programma The Passion. Het is een multimediaal paasevenement. De start is op dinsdag 27 maart 2018, om 20.00 uur, op de Markt in Lichtenvoorde. Daarna is er een stille tocht met het grote kruis, vanaf de Markt naar het schoolplein van Marianum. Vervolgens gaat de uitvoering in de aula van de school verder met koorzang, de Marianum-schoolband en bekende Oost Gelrenaren en scholieren in de hoofdrollen. Wie in bezit is van een toegangskaartje kan in de aula van de school Passion Lichtenvoorde volgen. De uitvoering is buiten (gratis) op het grote plein op een groot videoscherm te volgen, een unieke ervaring.

Dr. Ariënsstraat 1 7131 XM , Lichtenvoorde
Meer informatie →

Samen gaan we de Passion op groot scherm volgen.

, Na de dienst van zeven uur

Na de kerkdienst gaan we samen naar de Passion kijken

Dijkgraafstraat 4, IJsselmuiden
Meer informatie →

The Passion Belgium

, 18:00

We beginnen met een mini preek, dan een broodmaaltijd, dan kijken we naar de schitterend The Passion en na de uitzending sluiten we af met gebed.

Halle, België

The Passion kijken op groot scherm Woerden

, 20:00 uur

Op groot scherm naar The Passion kijken? Welkom in de Kruiskerk. Om 20:00 uur staat de koffie en thee klaar. Om 20:30 uur start de uitzending. Speciaal voor jongeren is er de mogelijkheid om vooraf een gratis pizza te eten. Meer info: jongwoerden.nl

Mesdagplein 4, Woerden
Meer informatie →

The Compassion

, 20:30

The Compassion is een theatervoorstelling in de open lucht, waarin het paasverhaal uit de bijbel, de beleving van Geloof, Hoop en Liefde en het vieren van het nieuwe leven in de lente hand in hand gaan. De voorstelling duurt een uur en is een lappendeken van theater, vertelling, zang en dans; met recht een klein theaterspektakel. Met deze gratis toegankelijke voorstelling wil Toneelgroep T-jater mensen met diverse religieuze achtergronden en diverse levensvisies uitnodigen om met elkaar het bezinningsmoment rond Pasen en de start van de nieuwe lente te vieren en te genieten van theater in een sfeer tussen droom, humor en soms heftige realiteit. Het verhaal over de laatste dagen van het leven van Jezus wordt gedanst, de winter wordt verdreven, de lente wordt gedeeld en in de bureaula van een schrijver vinden we het land van Geloof, Hoop en Liefde. In een decor dat geïnspireerd is door dat van The Passion is The Compassion een originele, op zichzelf staande openlucht voorstelling die dezelfde warme sfeer hoopt uit te dragen als The Passion.

Marktplein, Geldermalsen
Meer informatie →

TheEmmercomPassion

, 19.30 uur

The Passion georganiseerd en opgevoerd door alle jongeren van de katholieke, baptisten en protestantse kerk

Hoofdkanaal oz 83, Enmer-compascuum

Live the passion kijken in een theater zaal op groot scherm!

, 20:00

Kom the passion kijken in onze theater zaal op groot scherm!! Inclusief drankjes en snacks!

Cor Ruysstraat 2 , Rijswijk
Meer informatie →

Samen naar the passion kijken op tv

, 20:00

Samen met jongeren uit 's Gravenmoer en omgeving gaan we samen naar the passion kijken. Kom ook!

Slagenland 2, 's Gravenmoer

Veluwe Passion

, 18.15 Processie 20.00 Passion

De processie start om 18.15 uur vanaf 2 plaatsen: De IJsbaan, Eperweg 15 in ’t Harde De Gamma, Westerlengte 2 in Elburg De Veluwse Passion start om 20:00 uur in Kulturhus de Talter in Oldebroek. Tijdens De Veluwse Passion volgen we Jezus door de ogen van de drie vrouwen van Jezus. De live uitgespeelde scenes worden afgewisseld door filmbeelden en muzikaal omlijst door bekende popsongs.

Stouwdamsweg 4, Oldebroek
Meer informatie →

Witte donderdag Jongerenviering

, 18:00u.

Donderdag 29 maart is het Witte donderdag en begint het Paastridiuum met de Witte donderdagviering. Alle jongeren zijn uitgenodigd om voorafgaand aan ‘The Passion’ de Paasliturgie te beginnen met deze viering in de St. Urbanuskerk te Duivendrecht. We starten de eucharistieviering om 18:00u. Deze wordt begeleid door jongerenkoor Aloud. Mgr. Hendriks zal de hoofdcelebrant zijn. Na de viering vertrekken we richting ‘The Passion’. De viering eindigt vroeg genoeg zodat je op tijd bij ‘The Passion’ aan kan sluiten. Diner Paketten Vanaf de kerk is het 20 minuten lopen richting ‘The Passion’. Jongeren kunnen zich aanmelden voor de viering en het eten. We regelen diner pakketten voor hen die zich aanmelden. De jongeren kunnen deze nuttigen tijdens de wandeling richting het Arenapark. St. Urbanuskerk en bereikbaarheid De St. Urbanus is uitstekend te bereiken via trein- en metrostation Duivendrecht. De kerk ligt direct naast het station in noordoostelijke richting. Neem de uitgang naar de Rijksstraatweg en je vindt direct de kerk bij de uitgang van het station. Met de auto is de kerk ook te bereikbaar. Rond de kerk is het betaald parkeren. Houd rekening met weinig parkeerplek deze avond. Kosten: €4,- (Gedeeltelijke bijdrage avondeten)* Aanmelden: [email protected]

Rijksstraatweg 230, Duivendrecht
Meer informatie →

The Passion op het grote scherm

, 19.30 uur

In jeugd- en jongerengebouw Timotheus in Rotterdam-Charlois wordt al jaren The Passion bekeken op het grote scherm. Vanaf 19.30 is de deur open en staat de koffie/thee klaar. De activiteit wordt georganiseerd door St.Geref.Jeugdwerk en de PgRZ wijkgemeente Charlois (Kerk in de Buurt)

Boergoensestraat 29, Rotterdam (Charlois)
Meer informatie →

Familie Fotoshoot

, 14.00 uur

Wauw… Wat een leuke kans! Laat nu je familie foto schieten door een professioneel fotograaf. Marijn Zweeris van Primeshoot zal op 26 februari 2018 van 14.00 uur tot 17.00 uur foto’s maken van jou en je kinderen – geheel gratis – Er is ook gelegenheid om andere families te ontmoeten. Deze fotoshoot maakt deel uit van de expositie rond The Passion, met als thema #ikziejou Er is koffie, thee en het parkeren is gratis!

Luthilliplein 11 - 1103 TR, Amsterdam Zuid-oost
Meer informatie →

Passiespel NGK - Wageningen

, 19.30 uur

De Nederlands Gereformeerde Kerk in Wageningen organiseert op Goede Vrijdag 30 maart een passiespel, een moderne musicalvoorstelling van de laatste 24 uur van Jezus Christus voor zijn kruisdood. Wij doen dit onder andere met jongeren van verschillende kerken en is bedoeld voor iedereen die hier belangstelling voor heeft! Het is namelijk zo gaaf om te ervaren wat Jezus meegemaakt heeft en dit bij je binnen te laten komen in beelden, muziek en expressie. De musical bestaat uit live muziek en zang, video’s die door jongeren zijn gemaakt, christelijke en seculiere liederen en dans op een poppodium. Op paaszondag 2 april komt het epiloog waarin we de opstanding vieren in onze kerkdienst die begint om 10 uur. Je bent van harte welkom om te komen kijken.

Wijkgebouw Ons Huis, (Harnjesweg 84 6706 AV), Wageningen

The Passion in het park

, 20.30

The Passion op groot scherm in het Springerpark te Schoonhoven. Ook in 2018 gaan we weer samen met andere het lijdensverhaal van Jezus te bekijken. Bent u er ook bij?!

Springerpark (Nieuwe Singel 11), Schoonhoven
Meer informatie →

The Passion Wandeling

, The Passion Wandeling

Vier de diversiteit en wandel mee! The Passion strijkt dit jaar neer in Amsterdam-Zuidoost. Vooraf aan het Passion-spektakel organiseert KRO-NCRV een culturele wandeltocht door dit unieke stadsdeel. Wandel mee en leer de Bijlmer van een frisse kant kennen. En ontmoet Dwight Dissels als onderdeel van uw Passion-uitje, exclusief voor KRO-Leden/NCRV Leden. De Bijlmer bestaat dit jaar 50 jaar en kent 130 verschillende nationaliteiten. Dat is overal te proeven en te beleven. Ook tijdens The Passion Wandeling. Wandel mee langs verschillende culturele gebouwen die dit stadsdeel rijk is en bekijk de expositie ''50 jaar Bijlmer'' in het Cultureel Educatief Centrum. Na alle mooie indrukken kunt u rustig bijkomen en genieten van een geweldig optreden van Dwight Dissels, Jezus van The Passion 2017, in het Bijlmer Park Theater. De eerste 500 wandelaars krijgen bij de ontvangstbalie het polsbandje van The Passion. Dit jaar met thema: ''Ik zie jou''!

Bijlmerdreef 1289, 1103 TV Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam Zuid-Oost
Meer informatie →

Gezamenlijk live naar de Passion kijken

, 20.30

In Praise Valley Temple is een ieder welkom om samen met ons vanaf een groot scherm naar de Passion te kijken Inloop vanaf 18.00 uur, met koffie/thee en wat lekkers. voor info bel: 06-42297301 U bent van harte welkom

Kuiperbergweg 32 1101 AG, Amsterdam

The Passion op groot scherm

, 20:30

in de Diependaalse kerk is iedereen welkom om samen op een groot scherm naar The Passion te kijken. Na afloop praten we samen nog even door onder het genot van een drankje.

Diependaalselaan 138, Hilversum
Meer informatie →

"Samen Zijn"

, 15.00 uur

Open kerk in kerkcentrum De Nieuwe Stad, vanaf 15.00 uur bent u welkom voor het branden van een kaarsje of een moment van bezinning. Er zijn mensen aanwezig indien u behoefte heeft aan een gesprek. * Gezamenlijke kerkdienst (Protestantse Gemeente Zuid-Oost en Evangelische Lutherse Gemeente Amsterdam) van 18.00 tot 19.00 uur. * Samen genieten van een overheerlijk multicultureel buffet van 19.00 tot 20.00 uur. * Hierna is de mogelijkheid om samen te kijken naar de live uitzending van The Passion. * Nababbelen onder het genot van een exotisch hapje en een drankje.

Luthilliplein 11, 1103 TR, Amsterdam Zuidoost
Meer informatie →

Passion in Wijchen

, 19:45 uur

Een initiatief van de samenwerkende kerken Wijchen ( Evangelische gemeente Parousia, Protestantse kerk Wijchen Leur Batenburg, Parochie De Twaalf Apostelen.) Op 29 maart 2018 is jong en oud uitgenodigd om op een speciale manier aandacht te hebben voor een bijzonder verhaal! The Passion! 19.00 uur: Witte donderdag viering ( zowel in de Antonius Abt als in De Schakel). 19.45 uur: Verzamelen op het kerkplein bij de Antonius Abt Kerk (Oosterweg 2) 20.00 uur: Lichtjestocht met groot kruis 20.30 uur: Samen live de Passion kijken ( locatie de Schakel onder voorbehoud) Vrij toegankelijk! Aansluiten is op ieder moment mogelijk!

Oosterweg 2 en Pius XIIe straat 85, Wijchen

"niemand hoeft alleen te zijn"

, 15.00 uur

Open kerk in kerkcentrum de Drie Stromen, vanaf 15.00 uur bent u welkom voor het branden van een kaarsje of een moment van bezinning. Er zijn mensen aanwezig indien u behoefte heeft aan een gesprek. Samen eten van 18.00 tot 19.00 uur. Leuk om te vermelden, er is een multicultureel buffet samengesteld. Rooms Katholieke Kerkdienst van 19.00 tot 20.00 uur Hierna is de mogelijkheid samen naar de live uitzending van The Passion te kijken. Afsluiting onder genot van een hapje en een drankje.

Renswoudestraat 75, 1106 BJ , Amsterdam Zuid-oost

‘wandeling migrantenkerken’

, 13.00 uur

In het stadsdeel Zuidoost zijn veel migrantenkerken waar elke zondag diensten worden verzorgd, hetzij via reguliere kerkgebouwen (De Nieuwe Stad, De Drie Stromen, De Kandelaar) hetzij in zeer diverse ruimten zoals parkeergarages, leegstaande kantoorpanden, maar ook door de week zijn er vele activiteiten gaande. Kenner van veel van deze gemeenten, Jan de Jonge, verzorgt al vele jaren wandelingen langs diverse gebouwen om een indruk te geven van de vitaliteit in deze wijk. Speciaal voor bezoekers aan The Passion op 29 maart wordt er (bij voldoende belangstelling) een dergelijke wandeling georganiseerd van 13.00 tot 16.00 uur; u kunt zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘wandeling migrantenkerken’.

Luthilliplein 11, Amsterdam Zuidoost

‘wandeling migrantenkerken’

, 13.00 uur

In het stadsdeel Zuidoost zijn veel migrantenkerken waar elke zondag diensten worden verzorgd, hetzij via reguliere kerkgebouwen (De Nieuwe Stad, De Drie Stromen, De Kandelaar) hetzij in zeer diverse ruimten zoals parkeergarages, leegstaande kantoorpanden, maar ook door de week zijn er vele activiteiten gaande. Kenner van veel van deze gemeenten, Jan de Jonge, verzorgt al vele jaren wandelingen langs diverse gebouwen om een indruk te geven van de vitaliteit in deze wijk. Speciaal voor bezoekers aan The Passion op 29 maart 2018 wordt er (bij voldoende belangstelling) een dergelijke wandeling georganiseerd van 13.00 tot 16.00 uur; u kunt zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘wandeling migrantenkerken’.

Luthilliplein 11, Amsterdam Zuidoost