The Passion

The Passion is de muzikale paasvertelling van KRO-NCRV voor iedereen. Jezus' verhaal van geloof, hoop en liefde inspireert ons om het goede te doen en naast elkaar te staan.

De nieuwe editie van The Passion wordt elk jaar uitgezonden op Witte Donderdag. Komend jaar (2024) is dat op 28 maart.

Meld je aan voor de processie

De aanmeldingen voor de processie is geopend. Wil je The Passion 2024 op een wel heel bijzondere manier meemaken? Geef je dan op via de onderstaande link. 

Het laatste nieuws

Deel jouw Ik geloof in jou-verhaal met The Passion

Wie heeft altijd in jou geloofd, of in wie geloof jij? Laten we door onze verhalen te delen gezamenlijk zien dat deze boodschap van hoop en vertrouwen voor verbinding zorgt.

Anita Witzier - The Passion 2024

Praktische informatie

Iedereen is welkom om The Passion live te bezoeken op het Rond in Zeist! KRO-NCRV en de gemeente Zeist kijken uit naar je komst op donderdag 28 maart 2024! Op deze pagina vind je alle praktische informatie over het evenement. 

Interviews

The Passion Test

Op wie lijk jij het meest? De personages uit The Passion vormen een veelkleurige vriendengroep. Wat voor vriend ben jij? Een Judas, een ongelovige Tomas, of meer een Maria Magdalena? Maak de test van de Protestantse Kerk in Nederland en kom erachter met welk The Passion-personage jij de meeste overeenkomsten hebt.

Op wie lijk jij het meest? TP 2024

Steun The Passion

KRO-NCRV maakt programma's zoals The Passion. Dit lukt ons dankzij de bijdrage van onze leden. Word jij ook lid voor een tientje per jaar? Zo blijf jij genieten van programma's zoals The Passion, kunnen wij deze inspirerende verhalen blijven delen en meer mooie programma's maken.